Werknemers

Werkplein Amsterdam biedt alle werkgerelateerde informatie aan speciaal gericht op de regio. Denk daarbij aan informatie over solliciteren, het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, een cv opbouwen en het schrijven van een sollicitatiebrief. Maar ook wanneer je niet weet wat je wilt in je loopbaan kun je hier terecht. Kom in contact met een uitzendbureau of een loopbaancoach om je op weg te helpen met je carrière

Werkgevers

Het aannemen van personeel, werken met freelancers of uitzendkrachten, ontslag aanvragen voor werknemers en het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waar je mee te maken hebt als werkgever. Op zoek naar personeel? Werkplein Amsterdam heeft voor jou alle cv's in Amsterdam verzameld zodat je snel die ene geschikte kandidaat weet te vinden.

Uitzendbureaus

Je kunt je bij verschillende uitzendbureaus in Amsterdam inschrijven. Neem altijd je cv mee waarop al je persoonlijke gegevens, opleidingen en werkervaringen staan. Vergeet ook niet je legitimatiebewijs. Bedenk vooraf voor welke functie(s) je jezelf wilt inschrijven. Het is afhankelijk van het beroep en de duur van de periode hoe groot de kans is op werk. Informeer hiernaar bij het uitzendbureau.