Werknemers

Voor werknemers wordt de arbeidsmarkt steeds interessanter. Je kunt steeds gerichter informatie vinden over een functie, opleidingen en vacatures. De arbeidsmarkt wordt flexibeler: een werkgever huurt een zzp'er of specialist in voor een tijdelijk klus of wanneer de expertise niet voor handen is. Payroll, freelance en samenwerkingsverbanden van verschillende zelfstandigen worden steeds populairder.

Naast de flexibele arbeidsmarkt blijft het vertrouwde loondienst nog altijd de grootste groep. Voor beide partijen geldt wel steeds meer dat bijscholing door opleiding, ervaring of zelfstudie belangrijker is geworden.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Zelf zoeken op internet naar een vacature is de meest effectieve manier van het vinden van een nieuwe baan. Maar werkgevers speuren ook vacaturesites af op zoek naar kandidaten. Zorg er daarom voor dat je cv zichtbaar is voor werkgevers.

Hoofddorp heeft een ideale ligging binnen de randstad. Dichtbij Amsterdam, Haarlem en natuurlijk Schiphol. Wil jij graag werken in deze dynamische regio en ben je op zoek naar een vacature?

Bekijk hier vacatures in Hoofddorp en omgeving