Vacature Controller Magazijn Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben zij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij hun 100% leveringsgarantie kunnen ze zichzelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.Als groothandel voor de horeca verbindt Bidfood hun klanten met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten zijn gebundeld in hun webshop. Op transparante en duurzame wijze: Bidfood maakt de bron van hun producten bekend. Bovendien heeft de klant met het Natuurlijk Verantwoord assortiment van Bidfood keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maakt Bidfood duurzaam inkopen voor haar klanten gemakkelijk.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Als controller magazijn ben jij het die orde en regelmaat handhaaft in het magazijn. Het gaat om een nieuwe functie waarbij je de orders die je collega's hebben klaargezet gaat controleren. Zitten alle 3 bestelde flessen cola in de order? of zijn het er maar 2? Is het wel de bestelde coca cola zero? Met je scherpe blik haal jij de foutmarges uit de klaargezette orders. Hierdoor weet je zeker dat de klanten precies gaan ontvangen wat ze besteld hebben.De orders staan geparkeerd in het koelgedeelte van het magazijn zodat alle producten gekoeld blijven en niet bederven. Je zult dus ook producten moeten aanvullen die uit de koeling of vriezer komen. Uiteraard is dit geen probleem voor jou, want zo blijft de kwaliteit van de producten gegarandeerd.De functie van controller magazijn is nieuw in binnen Bidfood, er is daardoor volop ruimte om samen met Bidfood invulling te geven aan de werkzaamheden en het proces.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Als controller Magazijn bieden wij jou een salaris van € 12,95 bruto per uur conform inschaling in het FSGIL CAO-je krijgt een toeslag voor je werk in de koeling-je krijgt een toeslag voor het werk in de vriezer-je ontvangt een reiskostenvergoeding (vanaf 10km woon-werk)-je zal werken in de dagdienst-Er zijn volop doorgroeimogelijkheden-Je komt te werken in een leuk en dynamisch team

Sector: Detailhandel, winkel

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren