Vacature Deskundig Inventariseerder Asbest Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: De opdrachtgever is al ruim 50 jaar een wereldwijde zakelijke dienstverlener. Zij zijn expert op het gebied van inspecteren en analyseren van zowel een bebouwde als landelijke omgeving.Ze zijn dan ook actief in verschillende sectoren onderverdeel in verschillende clusters.Voor de vestiging te Breda zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die met zijn expertise problemen oplost door deze inzichtelijk te maken.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Je bent een specialist in asbest. Deze wereld in constant in beweging en je zorgt dan ook dat je alle ontwikkelingen op de voet volgt.Ook ben je klantgericht en dit is terug te zien in je mondelingen én schriftelijke communicatieve vaardigheden. Hierdoor weet je precies welke vragen je moet stellen waardoor je de juiste vertaalslag kan maken van wat de klant wil en verwacht naar begrijpelijke rapportages. Het is dan ook een gegeven dat al je rapportages tip top in orde zijn en goed en begrijpelijk te lezen zijn.Als Dia ben je veel en route. De uit te voeren opdrachten en inventarisaties kunnen plaatsvinden in bijvoorbeeld woningen of winkels.Binnen de projecten ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Van inspecties, rapportages, het bijhouden vna projectadministratie tot de communicatie met de klant. Zijdelings zorg je er ook nog voor dat je met de collega's van brandveiligheid en onderhoudinspectie nauw contact houdt om een totale inspectie tot een goed einde te brengen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - een goed salaris, ingeschaald naar kennis en ervaring- leaseauto met bijbehorende tankpas- telefoon en laptop- vakantiedagen- leuke collega's en een excellente werksfeer- mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren