Vacature Bijrijder Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Dit is Bidfood. Grote kans dat je de vrachtwagens wel eens voorbij ziet komen bij je lokale horeca. Wij leveren overal in Nederland, om foodprofessionals succesvoller te maken. Hard werken zit in het DNA van onze klanten en in dat van Bidfood. Door ons enthousiasme hebben we meer klanten gekregen en daarom zijn we voor onze vestiging in Hoofddorp op zoek naar leuke, enthousiaste en gemotiveerde collega’s!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Hou jij van mensen, gezelligheid en plezier in je werk, dan is Bidfood op zoek naar jou!De werktijden: dagdienst, starten tussen 05.15 en 7.30 uur.Wat ga je doen?’s Morgens start je (samen met de chauffeur) vanuit het distributiecentrum in Hoofddorp. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.Bij sommige klanten kan je de rolcontainers neerzetten op de daarvoor ingerichte plekken, bij andere klanten moeten deze uitgeladen en afgestapeld worden in het magazijn. Het is dus belangrijk dat je van aanpakken weet. Vervolgens ga je weg op met de vrachtwagen en bezorg je de bestellingen. Je gedraagt je als een goede bijrijder op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren. Klantgerichtheid staat hierbij voorop! Bij sommige klanten kan je de rolcontainers neerzetten op de daarvoor ingerichte plekken, bij andere klanten moeten deze uitgeladen en afgestapeld worden in het magazijn. Het is dus belangrijk dat je van aanpakken weet. Tijd voor een kop koffie bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je samen met de chauffeur de vrachtwagen keurig af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: -Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is-Een professionele werkomgeving en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen-Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, meer dan 100 online trainingen en een salaris conform de FSGIL cao-Een team met fijne collega's-Een contract voor bepaalde tijd, met bij een wederzijdse klik uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd-de mogelijkheid om te kiezen voor wekelijkse of vier-wekelijkse uitbetaling-toeslagen conform FSGIL CAO- Reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km weg woont

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren