Vacature Chauffeur Rijbewijs C met code 95 Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wij zijn per 31 mei op zoek naar gemotiveerde chauffeurs! Deze klant is een horeca groothandel en totaalleverancier in de foodservice markt. Heb jij passie voor eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Lees dan snel verder!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Het werk bestaat uit het afleveren van verse producten zoals groente en vlees, kruidenierswaren en diepvriesproducten. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijd en met behoud van kwaliteit van de goederen doet. Je zal producten afleveren bij diverse bedrijven in de horeca, catering of zorgsector, zoals restaurants, ziekenhuizen en cafetaria’s. Omdat je het gezicht bent van onze klant, is het belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht bent.Gezien de werkzaamheden is het van belang dat je fysiek zwaar werk aan kan en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het voertuig, de lading en je omgeving.Dit betreft een fulltime functie met werkdagen variërend van maandag t/m zaterdag.Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw reactie op deze vacature!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een goed salaris en reiskostenvergoeding wanneer je verder dan 10km weg woont;-125% toeslag voor 06:00 in de ochtend en na 18:00 uur 150% toeslag op zaterdag, na 14.00 uur (op zaterdag is de toeslag 175%);Een afwisselende functie binnen een professionele organisatie;Je werkt met de beste vrachtwagens en andere materialen die jou ondersteunen bij het goed uitvoeren van je werk;Een team met fijne collega's;Gratis thee , koffie in de kantine;Parkeermogelijkheden voor de deur;Een goede werk- privébalans zodat je op tijd thuis bent voor het avond eten!De voordelen die werken via Timing met zich meebrengt:Toegang tot gratis online cursussen;Keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren