Vacature Sprinklermonteur Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

In de functie sprinklermonteur of monteur sprinklerinstallaties ben je verantwoordelijk voor reguliere montage- en installatiewerkzaamheden van sprinklerinstallaties. Het aanleggen van leidingwerk, haspels en slangen behoort onder andere tot de werkzaamheden. Waar nodig verricht je onderhoudswerkzaamheden en voer je reparaties uit.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt terecht in een groep gelijkgestemden: mensen die bezeten zijn van techniek. Je kunt bij ons de hele dag over techniek praten, als je dat wilt. We zijn nuchter en zien onze duurzaamheid vooral tot uiting komen in de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd. Dit resulteert in nieuwe uitdagingen en langdurige klussen die complexer zijn, en dus meer van je vragen. Je krijgt dan ook de kans om nieuwe methodieken uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. Het mooie is ook dat we zelf eigen techneuten in dienst hebben en onze expertise steeds verder kunnen uitbouwen. Over ENGIE Fire Safety & SecurityBeveiliging is werk voor specialisten. Of het nu gaat om brandveiligheid, het detecteren van ongewenste bezoekers of het identificeren van personen in camerabeelden. Elke discipline in het veiligheidsdomein vraagt zijn eigen specialisme. Kennis van wet- en regelgeving, kennis van systemen en techniek, kennis van patronen en modus operandi. Deze kennis gecombineerd met de ervaring om de vertaling naar uw wensen te maken, maakt dat we de beste oplossing kunnen bieden. ENGIE Fire Safety & Security maakt deel uit van een veel breder georiënteerde gebouwbeheerorganisatie waarmee wij in staat zijn veiligheidsvraagstukken daadwerkelijk integraal te benaderen.Specifiek zijn wij voor dit vraagstuk op zoek naar Sprinklermonteurs in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren