Vacature Orderpicker / Logistiek medwerker Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bidfood maakt foodprofessionals succesvollerOp onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Als orderpicker bij Bidfood verzamel je orders met ons voicepicking-systeem. Via de headset hoor je welke product je in het magazijn moet pakken en op welke plek in het magazijn het product ligt. Je plaatst de juiste producten op een rolcontainer. De producten die je verzamelt kunnen 2 tot wel 25 kilo wegen. Omdat producten verschillende vormen hebben, zijn er richtlijnen voor het stapelen. Samen met het magazijnteam controleer je orders, signaleer je afwijkingen en los je problemen op. Order compleet? Dan zet je de rolcontainer bij het laadpunt, zodat de bestelling op tijd naar de klant kan worden gebracht. Op deze manier draag jij bij de tevredenheid van onze klanten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Zoek je een baan waarbij structuur en precisie belangrijk zijn? Vind jij het prettig fysiek werk te doen? Als Orderpicker ben jij een onmisbare schakel in het totale bedrijfsproces van Bidfood. Met behulp van ons voicepicking-systeem verzamel je de orders die onze klanten in de webshop plaatsen. Je werkt in ploegendienst (ochtend, middag, avond en nacht) en bent betrouwbaar en flexibel.Het is belangrijk dat je met een voicepicking-systeem kunt (leren) werken en dat je betrouwbaar en flxibel inzetbaar bent.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren