Vacature Recruiter, Hoofddorp Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+31654600250

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Jij wordt dé selectiespecialist binnen Consolid. Je komt te werken in een jong en dynamisch team en je werkt samen met bijna de gehele organisatie. Samen met jouw teamleden ga je de juiste kandidaten werven en selecteren voor diverse vacatures binnen Consolid. Denk hierbij aan:bezorgers (AH, Jumbo), vrachtwagenchauffeurs, passagiersassistenten, hikers, treinmachinisten, buschauffeurs, taxichauffeurs, beveiligers, trambestuurders, etc.

Dit ga je doen door:

Vacatures van lopende projecten te beheren;
Binnengekomen sollicitaties te screenen;
Telefonische en videocall sollicitatiegesprekken te voeren;
Kandidaten actief te matchen, zodat de best passende vacature wordt aangeboden.
Jouw doel is uiteindelijk om deze mensen uit te nodigen voor een selectiedag en een gesprek met een van onze intercedenten en dat ze gaan starten bij een van onze opdrachtgevers of dat zij van start gaan met een opleiding bij onze eigen Consolid Academy.

Binnen de afdeling Centraal Recruitment worden alle grote en doorlopende (landelijke) wervingsprojecten behandeld van alle sectoren die Consolid rijk is. Dit maakt dat er binnen jouw job een diversiteit is aan profielen waar je mee te maken krijgt en zo word je een echte all-rounder met betrekking tot de werkgebieden die Consolid bedient!

Het team

Je gaat een team van 6 collega's versterken. In het team heerst een professionele maar ook zeker informele sfeer. Een goede dosis humor vinden wij zeer belangrijk! Er wordt onderling veel samengewerkt om de gestelde doelen te behalen. Een goede onderlinge klik is daarbij een must! Sluit jij aan bij ons eerstvolgende teamuitje?

Mogelijkheden

Binnen Consolid liggen veel verschillende mogelijkheden die je kunt aangrijpen om van je loopbaan een succes te maken. Er is veel ruimte voor eigen input. Ook heb je de kans om bij goed functioneren binnen Recruitment je eigen projecten te gaan leiden, te groeien naar Senior Recruiter en/of de switch te maken naar bijvoorbeeld Intercedent.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een superleuke job in een prachtig team! Met:

Een startsalaris van rond de €2.000,- o.b.v. een 40-urige werkweek;
25 Vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek en 8% vakantiegeld;
Volledige reiskostenvergoeding voor het OV of een kilometervergoeding;
Een gunstige bonusregeling, zowel met betrekking tot teamgerichte doelstellingen als organisatie brede bonussen;
Verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld naar senior recruiter of als intercedent;
Veel leuke events en borrels, zowel met je team als Consolid breed.
Wil jij dit?

Spreekt deze vacature je aan? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur ons je cv en motivatie, waarin jij kenbaar maakt waarom deze job jou aanspreekt en jij de ideale aanvulling bent voor ons team!

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren