Vacature Vrachtwagenchauffeur C - Hoofddorp Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Een marktleider op het gebied van food! 24-uur per dag staat deze organisatie klaar om zijn klanten zo zorgvuldig en goed mogelijk te bevoorraadden van de gewenste producten. Deze organisatie levert net wat meer, zetten net een stapje extra waardoor zij zich kunnen onderscheiden van concurrenten. Service staat hoog in het vaandel. Deze organisatie heeft passie voor food en service, hun expertise ligt in de horeca en zij weten hoe zij deze markt kunnen bewerken. Een goede samenwerking tussen alle partijen in de horeca speelt hierin een grote rol; klant – gast – groothandel! Deze organisatie overtreft verwachtingen!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

In deze functie zul je veel stops in de binnenstad maken. Kroegen bevoorraden van vlammetjes en bier tot ziekenhuizen bevoorraden van maaltijden; jij komt op heel wat verschillende locaties! Het is van belang dat dit allemaal in het gewenste tijdsbestek gebeurd, jij bent die flexibele vrachtwagenchauffeur C die zelf zijn route kan uitstippelen naar de klant. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoeren van kruiden, koel, diepvriesproducten.Na een korte sollicitatieprocedure van maximaal twee gesprekken, ga je vol goede moed naar je nieuwe werkgever. Natuurlijk beseffen wij dat je in een nieuwe omgeving terecht komt en daarom krijg je ook de tijd en ruimte om te aarden binnen deze organisatie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris van €12,43 per uur, volgens CAO Levensmiddelen;Reiskosten aan de hand van een staffel;De mogelijkheid om jouw rijprestatie te optimaliseren.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren