CV Telefonisch Recruiter Selecteur partttime Hoofddorp


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 65

Woonplaats: Hoofddorp

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 15 jaar brede werkervaring kleinschalig en grootschalig; laatste opdrachten binnen Internationale omgeving

Opleidingen en cursussen: VWO en Schoevers

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Enthousiast, belangstellend, optimistisch, doelgericht, proactief, gedreven, probleemoplossend en bovenal flexibel, dat ben ik!

Ik voel mij betrokken bij elke procesvorming vanaf de ideevorming tot de implementatie. Daarbij verkies ik eenvoud boven complexiteit. Indien nodig neem ik in groepen gemakkelijk een voortrekkersrol. Daarbij weeg ik zorgvuldig de eigen belangen en behoeften tegen die van anderen af. Ik ga discussie of conflicten niet uit de weg en streef hierbij naar een compromis dat voor beide partijen voldoende voordelen oplevert. Ook zet ik mij ambitieus in voor uitdagende en moeilijk bereikbare doelen. Ik plan en structureer vooruitziend en met aandacht voor detail. Voor mij staan klant en servicewaarde hoog aangeschreven. Ik verlies nooit de ‘mens’ uit het oog en ik ontwikkel en onderhoud daarom ook duurzame relaties.

Hobby's en interesses: Fitness, krachttraining, zwemmen, koor en dansen.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV