Vacature Heftruck / reachtruckchauffeur Hoofddorp


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Je ziet ze overal ter wereld: vrachtwagens busjes en vliegtuigen met de kenmerkende gele kleur en rode letters. Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek is DHL een aansprekende werkgever.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hoofddorp

Functieomschrijving:

Als Reachtruck of heftruckchauffeur bij DHL werk je in een inspirerende omgeving. Wij zijn op zoek naar logistieke medewerkers die samen met ons een fantastische prestatie willen neer zetten bij DHL Aviation Schiphol.Jij zorgt ervoor dat de duizenden artikelen op de juiste plek in het sorteercentrum van DHL terechtkomen.Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor: Het sorteren en verzamelen van goederen; Voorbereiden, verzamelen en verzendklaar maken van goederen; Opvolgen van instructies en procedures met betrekking tot veiligheid; Afwijkingen signaleren en melden aan je leidinggevende; Orde en netheid in en rondom het warehouse.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat wij bieden:Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team bij een professionele, internationaal georiënteerde organisatie. Werken bij s ‘werelds grootste logistieke dienstverlener; Goede arbeidsvoorwaarden en toeslagen in de avond en nachturen; Reiskosten vergoeding vanaf 5 km (Je hebt eigen vervoer (fiets,scooter,auto), er is geen openbaar vervoer); Een inspirerende functie als Magazijnmedewerker in een gezellig en hardwerkend team; Mogelijkheden voor langere tijd; Flexibele werktijden.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren